Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

محمدرضا نظرنژاد گفت: در حال حاضر در استان تهران نرخنامه جدیدی برای نان اعلام نشده و بنابراین افزایش قیمتی هم نداریم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران این مقام مسئول در ادامه تصریح کرد: درباره وزن چانه ها نیز نانوایی ها به طور جدی این موضوع را رعایت می کنند. اما در برخی مواقع وزن چانه ها کم بوده و نان به نوعی شکل و خمیر مایه خود را نمی گیرد بنابراین نانوا مجبور به افزایش وزن و به دنبال آن افزایش قیمت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در چند روز گذشته خبری مبنی بر افزایش قیمت نان یارانه ای در برخی نانوایی‌های استان البرز  منتشر شد، به همین دلیل موضوع تغییر قیمت نان در استان تهران را پیگیری کنیم.

فهرست قیمت های اعلامی در استان البرز به شرح زیر است:

نان قیمت  بربری با وزن چانه ۶۰۰ گرم ۱.۸۰۰ تومان تافتون سنتی با وزن چانه ۲۵۰ گرم ۹۰۰ تومان تافتون گردان (ماشینی جدید) با وزن چانه ۲۲۰ گرم ۷۰۰ تومان لواش و تافتون گردان (ماشینی) با وزن چانه ۱۶۰ گرم ۵۰۰ تومان تافتون خراسانی با وزن چانه ۳۰۰ گرم ۲۰۰۰ تومان لواش اتوماتیک هر کیلوگرم ۵ هزار تومان

قیمت انواع نان یارانه‌ای

همچنین قیمت انواع نان یارانه‌ای نوع ۲ (گندم ۹۰۰ تومانی) به شرح ذیل تعیین شده است:

نان قیمت بربری با وزن چانه ۶۰۰ گرم ۲.۵۰۰ تومان تافتون سنتی با وزن چانه ۲۵۰ گرم ۱.۲۰۰ تومان تافتون گردان (ماشینی جدید) با وزن چانه ۲۲۰ گرم ۱.۰۰۰ تومان لواش و تافتون گردان (ماشینی) با وزن چانه ۱۶۰ گرم ۶۵۰ تومان سنگک با وزن چانه ۶۵۰ گرم ۳.۰۰۰ تومان تافتون خراسانی با وزن چانه ۲۰۰ گرم ۱.۵۰۰ تومان لواش اتوماتیک هر کیلوگرم ۶۵۰۰ تومان

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: افزایش قیمت نان صراط تومان تافتون تافتون گردان افزایش قیمت وزن چانه تومان لواش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۰۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سلامت دهان و دندان در سلامت عمومی و ارتقای کیفیت زندگی نقش به سزایی دارد. تغییرات هورمونی دوران بارداری موجب تغییراتی از جمله پرخون شدن لثه ها و در بعضی مواقع ویار حاملگی می شود. اسیدی شدن محیط دهان در پی استفراغ ناشی از ویار حاملگی، تمایل به مصرف تنقلات ترش (اسیدی) یا حاوی مواد قندی، خطر پوسیدگی دندان را در این دوران افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: زنان باردار چه مقدار ماهی می‌توانند بخورند؟

مشکلات دندانی و بیماری های بافت های اطراف دندان هم بر سلامت مادر و هم بر سلامت جنین و سلامت نوزاد تأثیر می گذارد. یافته ها نشان می دهد بیماری بافت های اطراف دندان در بارداری می تواند افزایش احتمال زایمان زودرس (تولد نوزاد نارس)، افزایش احتمال تولد نوزاد با وزن کمتر از دو هزار و ۵۰۰ گرم و افزایش احتمال پرفشاری خون در بارداری (پره ‌اکلامپسی) را به همراه داشته باشد.

بنابراین رعایت بهداشت دهان و دندان به صورت مستمر در دوران بارداری به ویژه در صورت وجود عوامل زمینه ای در مادر مانند ابتلا به دیابت، راهکار ساده و موثری در تامین سلامت دهان و دندان است. این موارد شامل مسواک زدن با خمیر دندان حاوی فلوراید دو بار در روز و هر بار به مدت دست کم چهار دقیقه، استفاده از نخ دندان و استفاده از دهانشویه های مجاز در بارداری است. همچنین رعایت رژیم غذایی مناسب، به صورت استفاده از رژیم غذایی متعادل حاوی انواع مواد مغذی مانند کلسیم، ویتامینC، ویتامین D و پرهیز از مصرف بیش از حد مواد قندی نیز احتمال مشکلات دهان و دندان را طی بارداری کاهش می دهد.

ارزیابی وضعیت دهان و دندان قبل از بارداری و نیز طی بارداری در زمان دریافت مراقبت های بهداشتی از نظر وجود جرم، پوسیدگی، التهاب لثه، عفونت دندانی و آبسه امری ضروری است. درمان بیماری های دهان و دندان با نظر دندانپزشک منعی در بارداری ندارد.

در دوران بارداری، مراقبت های دهان و دندان در هفته های ۶-۱۰، ۱۶-۲۰ و ۲۴-۳۰ بارداری انجام می شود و در صورت نیاز به خدمات دندانپزشکی، مادر به دندانپزشک ارجاع می شود. انجام مراقبت دهان و دندان ۳۰-۴۲ روز پس از زایمان نیز ضروری است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229817 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • دلزدگی اروپایی‌ها از دموکراسی درحال افزایش است
  • قیمت طلا امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کف و سقف حقوق ۱۴۰۳ بازنشستگان؛ از ۱۰میلیون و ۹۰هزار تومان تا ...| افزایش۱۰۰ و ۵۰ درصدی این ۲ بند از حقوق | توضیح مهم درباره یک نگرانی
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • واکنش نوری قزلجه به احتمال بازگشت طرح صیانت به صحن مجلس /کسی با تمامیت خواهی و زیاده‌طلبی نمی‌تواند در این دوره رییس مجلس شود
  • قیمت طلا امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • قیمت طلا امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳